Onze missie:

Voor u een compleet hygiëneplan maken zodat u zich met de verdere bedrijfsvoering van uw bedrijf kunt bezig houden. “U ontzorgen van uw plaagdier problemen op een vooraf afgesproken duidelijke wijze tegen een gunstig tarief.” 

TRAB plaagdierbeheersing staat 24/7 voor u klaar om direct in actie te komen bij een acute dierplaag twijfel daarom ook niet om bij een een noodgeval direct contact op te nemen.

In Gelderland zijn wij een lokaal bedrijf die direct snel kan ingrijpen wanneer er iets op het gebied van hygiëne  niet goed dreigt te gaan.

Geen overdreven hoge prijzen.

Wij kijken hoe we het probleem definitief kunnen oplossen, zodat we in de toekomst minder vaak of niet meer bij u langs hoeven te komen.

 

Onze vakkennis

Gedegen vakkennis opgedaan als specialist hygiëne en preventieve gezondheidszorg bij het ministerie van defensie

Wij hebben veiligheid en het milieu hoog in het vaandel en zullen dan ook eerst proberen de oorzaak te zoeken waardoor de inzet van giftige middelen niet altijd noodzakelijk is.

Het personeel van TRAB Ongediertebestrijding Arnhem is opgeleid bij het Kennis en Adviesbureau Dierplagen(KAD) te Wageningen en zijn EVM gecertificeerd. Tevens zijn wij in het bezit van HACCP en het Veiligheid Certificaat Aannemers (VCA)

De eigenaar van TRAB is werkzaam als docent bij het Kennis en Adviesbureau Dierplagen te Wageningen

 

© 2016 TRAB Bedrijfshygiëne - Sliedrechthof 3 - 6843EZ ARNHEM

Please publish modules in offcanvas position.