Spinnen zijn nuttige diertjes echter soms ook lastig. Ze bevuilen met hun uitwerpselen vaak ramen en kozijnen en ook de spinnenwebben zijn vaak een doorn in het oog. 

Daar komt natuurlijk nog bij dat veel mensen bang zijn voor spinnen.

Omdat de spin in de natuur wel degelijk en functie heeft door het vangen in de natuur van andere insecten, mogen spinnen niet bestreden worden!

Wel is er een mogelijkheid om uw huis en met name ramen, deuren en kozijnen in te spuiten met een middel waar de spin geen houvast meer op heeft en zodoende ook uw huis, boot of caravan meer kan bevuilen.

Bij een behandeling met dit middel wordt een transparante conserveringslaag aangebracht waaraan spinweb zich niet kan hechten. De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langer schoon blijft.

Het middel is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking tot maar liefst 6 maanden

Wij kunnen een rijtjes woning al behandelen voor € 75 per keer ( grotere woningen op aanvraag)

 

© 2016 TRAB Bedrijfshygiëne - Sliedrechthof 3 - 6843EZ ARNHEM

Please publish modules in offcanvas position.